Bonck van Blesckens

Stoere, robuuste, kwaliteitskaas

Bonck van Blesckens, kortweg De Bonck, is de stoere, robuuste, kwaliteitskaas van De Graafstroom, geïnspireerd op de aanpak in vroegere tijden. De Bonck is door onze kaasmakers speciaal ontwikkeld voor de connaisseurs, de echte kaaskenners, die alleen tevreden zijn met de beste kwaliteit. Juist die kenners beoordelen De Bonck zeer goed. Ze vinden de kaas extra smedig, krachtig en rijk van smaak.

De kaasmakers vullen de kaasvaten van De Bonck extra op. Hierdoor ontstaat een forse kaas van zo’n 15 kilo, 3 kg meer dan een gewone Goudse. Op natuurlijke wijze gerijpt onder specifieke temperatuur en luchtvochtigheid. Topkwaliteit door constante productie.

Om de herkomst er onuitwisbaar in te drukken wordt het beeldmerk, net als vroeger, in de kaas gebrand. De Bonck van Blesckens is verkrijgbaar in de varianten mild en romig, pikant en extra pikant.

Geproduceerd door onze productiepartner:

Speciaal ontwikkeld
voor de echte kaaskenners

Speciaal ontwikkeld
voor de echte kaaskenners

De milde en romige Bonck

Een traditioneel gerijpte kaas met een stoer uiterlijk.

De Bonck is zacht en romig van binnen en heeft een frisse, milde smaak. Deze Bonck is de jongste van het stel maar heeft zich nu al bewezen op de Gouda Cheese Awards 2019. Hier is hij door de Nederlandse consument bekroond met goud!

De pikante Bonck

Een krachtige, volle smaak en extra smedig.

De pikante Bonck heeft een mooie tijd gerijpt op tradionele houten planken in het kaaspakhuis. In die tijd heeft deze kaas niet stil gezeten. Je kunt goed proeven dat deze Bonck al ‘meters heeft gemaakt’. De pikante Bonck heeft tijdens de rijping al een krachtige, volle smaak ontwikkeld en is extra smedig door het mooie hoge zuivel. Ook is het lichte zoetje al goed te proeven.

De extra pikante Bonck

Schitterende rijpingskristallen en een robuuste smaak.

De extra pikante Bonck heeft een lange tijd mogen rijpen op houten planken in het kaaspakhuis. Een kaas die al veel van het leven heeft gezien door de lange, natuurlijke rijping. Hier dankt hij dan ook zijn rijke en robuuste smaak aan. Daarnaast geven de schitterende rijpingskristallen de extra pikante Bonck zijn mooie uiterlijk en karakteristieke smaak.

Een topkaas verdient uw eigen logo

Wees onderscheidend en uniek door uw eigen logo toe te voegen op deze stoere kwaliteitskaas. CT Food Group heeft een techniek ontwikkeld waarmee een door u gewenste gravure gemaakt kan worden naast het bestaande, bekende logo van Bonck van Blesckens.

Ook weten wat CT Food Group voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Deel deze informatie: